ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

15.03.2024

У третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. З цієї нагоди в сьогодні, 15 березня, відбулись  урочисті заходи. На свято запросили службовців, працівників комунальних підприємств району які надають різноманітні побутові послуги населенню.

Голова районної військової адміністрації Анатолій Рисцов та заступник голови районної ради Руслан Світличний привітали людей, від щоденної праці та професіоналізму яких залежить забезпечення нормальної життєдіяльності громад.

У своєму зверненні Руслан Світличний передав найщиріші слова вітання від голови районної ради Юрія Яцини, депутатського корпусу та апарату районної ради. Зазначив, що кожний з присутніх у залі працівників докладає максимум зусиль для забезпечення порядку в нашому районі, стабільного і безперебійного водопостачання, комфорту й затишку в оселях. Залишитись під час війни на своїй роботі, сумлінно виконувати свої обов’язки – це подвиг. Подвиг який працівники ЖКГ виконують щодня. Тому усі працівники комунальної сфери – герої на своєму місці. Пишаємось вашим професіоналізмом та відданістю роботі. Вашою щоденною, нелегкою, кропіткою працею. Побажав миру, міцного здоров’я, особистого щастя, творчої наснаги, достатку, бадьорості і душевного комфорту.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення стабільної роботи житлово-комунального господарства у період широкомасштабної воєнної агресії російської федерації проти України, високий рівень професійної майстерності та з нагоди професійного свята кращих працівників було нагороджено спільними Грамотами Богодухівської районної військової адміністрації та районної ради.