Привітання голови районної ради з Днем працівників державної санітарно-епідеміологічної служби

09.10.2022

Шановні спеціалісти та фахівці сфери державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства!

Прийміть найщиріші вітання з Вашим професійним святом - з Днем працівників державної санітарно-епідеміологічної служби, яке відзначається щорічно у другу неділю жовтня!

Серед багатьох проблем, що вирішуються сьогодні в країні, однією з найважливіших є збереження здоров’я людей та забезпечення належних санітарно-епідеміологічних умов як у виробничій, так і побутовій сферах.

Ваша праця важлива для всього суспільства, вона вимагає високого рівня професіоналізму - адже ви завжди перебуваєте на передньому краї боротьби за здоров'я та безпеку життя населення, особливо сьогодні – в час поширення пандемії коронавірусу.

Під вашим постійним контролем - питання профілактики інфекційних та професійних захворювань, запобігання впливу на здоров’я людей шкідливих факторів, турбота про безпеку та умови харчування, праці, навчання, проживання та відпочинку.

Дякую Вам за самовіддану працю. Бажаю Вам міцного здоров’я та витримки, миру та спокою у родинах, здійснення планів та професійних успіхів. Нехай вам завжди усміхається доля, а робота приносить лише радість і задоволення.

Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА