Привітали з Днем працівника соціальної сфери України

04.11.2022

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Напередодні свята учасників святкового зібрання разом привітало керівництво Богодухівського району - голова районної ради Юрій ЯЦИНА, заступник голови районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ, перший заступник голови Богодухівської РДА Зоя КИСЬ.

У вітальному слові Юрій ЯЦИНА зазначив, що професія соціального працівника нелегка, благородна й важлива. Це люди, які за професійним обов’язком, а головне - за покликом душі, надають допомогу людям похилого віку та людям з особливими потребами, а з початком війни перед соціальною сферою постали нові виклики. Основним завданням працівників соціального захисту стало надання допомоги всім хто її потребує, зокрема, людям які перебувають у складних життєвих обставинах, втратили житло, роботу, здоров’я, були змушені тікати від війни в інші області нашої держави.

Подякував працівників галузі за роботу, побажав здоров’я та мирного неба, невичерпного джерела енергії, родинного затишку, щирої поваги, витримки та наснаги.

За багаторічну плідну працю, вагомий внесок у соціальний захист населення району, сумлінне виконання службових обов’язків, високий рівень професійної майстерності та з нагоди Дня працівника соціальної сфери найкращих фахівців, які працюють в даній сфері відзначили спільними Почесними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.