ПРИВІТАЛИ ДІЛЬНИЧНИХ ОФІЦЕРІВ ПОЛІЦІЇ

19.06.2023

Сьогодні, 19 червня, голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА разом із начальником Богодухівської районної військової адміністрації Анатолієм РИСЦОВИМ привітали дільничних офіцерів поліції Богодухівського району з професійним святом.

Дільничних офіцерів по праву називають «універсальними солдатами», бо це ті поліцейські, від яких залежить формування рівня довіри населення до правоохоронної структури.

Вітаючи офіцерів Юрій ЯЦИНА зазначив, що професія дільничного офіцера вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, адже посадові обов’язки дільничних дуже різноманітні. Нелегкі робочі будні вимагають від кожного дільничного офіцера поліції високого професіоналізму, повної віддачі сил.

«Ви робите складну роботу, яка важка та відповідальна, але вона потрібна нашому суспільству. Люди вірять вам, вони йдуть до вас. А у воєнний час ви перші, хто знаходиться на захисті громадян. Тож я бажаю вам витримки, міцного здоров’я, спокою та достатку. Разом до Перемоги», - сказав Юрій Дмитрович.

Кращих дільничних офіцерів відзначено спільними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.

Щира подяка поліцейським офіцерам району, які пов’язали своє життя з ризикованою та надзвичайно важливою справою – служити суспільству та надавати допомогу тим, хто цього потребує.