Представники GIZ завітали до Богодухова

10.05.2018

10 травня, у рамках співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ, до комунальний установи охорони здоров’я Богодухівська центральна районна лікарня завітали представники міжнародного товариства: молодший менеджер проекту Бенйамін Шедер-Бішін та молодший координатор проекту Дар’я Жагіна.

Разом з представниками районної ради - головним спеціалістом Олександром Скирдою, районної державної адміністрації - керівником апарату Іриною Розтягай, головним лікарем КУОЗ «Богодухівська центральна районна лікарня» Миколою Грищенком та заступником головного лікаря з економічних питань Валерієм Галасом оглянули фасад лікарні, приміщення першого поверху та підвалу з метою визначення об’ємів допомоги з питань ремонту приміщень лікарні, яку зможе надати товариство GIZ.

По завершенню огляду представники товариства GIZ запропонували надати допомогу в ремонті приміщень першого поверху, а саме: вхідних приміщень, приймального відділення, туалетів, рентген кабінету, двох малих операційних кімнат, часткову допомогу по заміні системи опалення та каналізаційної системи, а також допомогу з виготовлення проектно-кошторисної документації з утеплення фасаду центральної районної лікарні, і вже за декілька тижнів зможуть надати відповідний проект.

Далі представники районної ради, райдержадміністрації та товариства GIZ відвідали Богодухівський ліцей №3 де проводяться роботи товариством GIZ, за власні кошти, по облаштуванню спортивного майданчика для міні-футболу з синтетичним покриттям. В рамках проекту  залишилось зробити укладку синтетичного покриття, облаштувати місця для сидіння та зовнішнє освітлення, а також деякі роботи по благоустрою. В цілому швидкістю і якістю робіт всі  задоволені. Відкриття майданчику планується в червні місяці цього року.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.