Представлено директора ліцею №3

16.01.2020

Сьогодні, 16 січня, у актовій залі Богодухівського ліцею №3 Богодухівської районної ради відбулося представлення педагогічному колективу нового директора навчального закладу.

Інну Свінченко було призначено за результатами конкурсного відбору. Колективу ліцею її представили заступник голови районної ради Роман Ярошенко, в.о. завідувача сектору освіти Вікторія Лукашова та методист Олена Соловйова.

Роман Ярошенко привітав нового директора ліцею зі вступом на посаду та зауважив: «На директора ліцею покладається велика роль - збереження структури навчального закладу, вдосконалення та розвиток закладу, відповідність концепції розвитку Нової української школи, впровадження нових методик викладання і технологій у навчальний процес, підвищення якості освіти. Сподіваюсь, що перспективний план розвитку ліцею, який був презентований під час конкурсу на посаду буде втілений в життя та разом із колективом – учнівським, педагогічним, батьківським, все вам вдасться».

Інна Свінченко в своєму слові перед колективом зазначила: «Я сподіваюсь, що ми разом з вами не тільки збережемо всі традиції ліцею, а й приумножуймо їх. Прикладемо всі зусилля, щоб отримати ліцеїста перспективного, цілеспрямованого та адаптованого для життя. Треба пам’ятати, що кожна дитина це особистість і ваша задача надати ліцеїсту якісну освіту, а моя задача створити вам комфортне освітнє середовище для того щоб ви могли втілювати свої ідеї, задуми, працювати, творити на розвиток нашого закладу. Бажаю вам всього самого найкращого, здоров’я, процвітання».