Працівників торгівлі Богодухівщини привітали із професійним святом

26.07.2019

Сьогодні, 26 липня, напередодні відзначення Дня працівників торгівлі відбулися урочисті заходи. Із професійним святом працівників галузі торгівлі привітали голова районної ради Сергій Панов, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова.

У вітальному слові до присутніх Сергій Панов зауважив: «Всі ви - від продавця, менеджера - до керівника чимало здійснюєте для формування економічного потенціалу України, налагодження та ефективного функціонування сучасної системи торгівлі, створення і процвітання ваших закладів в умовах ринкової економіки. Торгівля була і є дзеркалом економіки, а тому на вас покладені відповідальні, серйозні завдання з поліпшення економічного благополуччя кожної родини. Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту в сім'ях, вдячності від покупців за відмінне обслуговування. Хай успіх та щастя будуть вашими супутниками назавжди».

Під час урочистих заходів кращі працівники торгівельної галузі району отримали Почесні грамоти Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.