Працівників сільського господарства привітали з професійним святом

18.11.2022

День працівників сільського господарства - професійне свято, яке відзначається в Україні щорічно у третю неділю листопада. Напередодні, представників даної галузі привітали - голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, заступник начальника Богодухівської районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, голова Богодухівської районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ та перший заступник голови Богодухівської райдержадміністрації Зоя КИСЬ.

«Рік 2022 для нашої країни став надзвичайно тяжким, адже на плечах українських аграріїв продовольча безпека всієї держави та незважаючи ні на що, ви зробили свою роботу відповідально і професійно. Ваша роль і ваш внесок у наближення Перемоги нашого народу надзвичайно вагомі», - зазначив Юрій ЯЦИНА під час свого виступу.

Подякував хліборобів і їх колективи за тяжку працю в непростих умовах. Побажав міцного здоров’я, успішної посівної компанії і щоб збір урожаю проходив під мирним небом!

Керівники привітали аграріїв запашними короваями та відзначили працівників та ветеранів галузі сільського господарства спільними Почесними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.