Поповнення матеріально-технічної бази закладів освіти району триває

22.08.2018

У вересні цього року стартує повномасштабна реформа загальної середньої освіти – учні всіх перших класів України почнуть навчатись за новим Стандартом (НУШ). Нова українська школа – це школа, яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.

Ключ до якісного навчання – це наявність технічного обладнання в класах починаючи з початкової школи. Розуміючи це, керівництво району ставить першочерговим завдання приведення матеріально-технічної бази та навчального оснащення освітніх закладів району до сучасних стандартів організації навчального середовища для задоволення запитів населення в якісній освіті.

У цьому році фінансування освітньої галузі у районі суттєво збільшено. Владою вживаються заходи щодо забезпечення нагальних потреб кожного закладу освіти за рахунок бюджетних коштів.

На сьогоднішній день для шкіл району придбано ноутбуки, мультимедійне обладнання, парти для першокласників, проведено поточні ремонти закладів освіти за бюджетні кошти.

21 серпня голова районної ради Сергій Панов, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко завітали до Забродівської загальноосвітньої школи I-II ступенів та Кленівського навчально-виховного комплексу.

Гості оглянули навчальні кабінети закладів та відмітили належну їх підготовку до нового навчального року. Під час спілкування з батьками та вчителями шкіл керівники району подякували їм за плідну працю та вручили директорам закладів проекційні екрани, пообіцявши, що до початку навчального року школи отримають ще ноутбук та проектор.

Директори шкіл та представники батьківського комітету висловили слова вдячності керівникам району за підтримку закладів освіти.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.