Покладання квітів з нагоди відзначення Дня захисника України

13.10.2021

Сьогодні, 13 жовтня, напередодні відзначення Дня захисників і захисниць України відбулося урочисте покладення квітів до пам’ятного знаку воїнам, загиблим у боротьбі за незалежність України.

Захід відбувся за участі заступника голови районної ради Руслана СВІТЛИЧНОГО, заступника голови районної державної адміністрації Юрія КУЗУБА, Богодухівського міського голови Володимира БЄЛОГО, депутатки Харківської обласної ради Альони ОНАЦЬКОЇ, трудових колективів.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять побратимів, загиблих на полі бою, тих кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту України.

Учасники заходу висловили глибоку подяку всім захисникам України за відданість, непоборність, витримку та патріотизм, побажавши процвітання нашій державі.

Цей день є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю та не дає ворогу втілити свої плани і роз’єднати український народ. Усвідомлюючи своє високе призначення – охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій на рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими.

Героїчні подвиги наших захисників назавжди залишаться в народній пам’яті, а самовідданість та віра в перемогу надихатимуть нас і надалі, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати.