Подяка за свято

24.05.2018

19 травня у Богодухові відгриміли свята з нагоди 95-річчя з дня заснування Богодухівського району. На центральній площі міста вже прибрані декорації, але залишилися чудові враження та фото яскравих моментів.

Головною подією дня для жителів району став візит губернатора Харківської області Юлії Світличної, яка прибула на свято з подарунками. В цей день Юлія Олександрівна вручила учням Богодухівського аграрного ліцею ключі від чотирнадцяти одиниць найсучаснішої сільськогосподарської техніки, загальною вартістю майже 20 млн.грн. Тепер навчатися їм буде простіше, цікавіше, адже наші діти заслуговують на прогресивне та найкраще майбутнє. Вся ця техніка, під керуванням юнаків, оброблятиме землі нашого району.

В цей день Юлія Олександрівна ще порадувала нас подарунками – відкрила другий в Харківській області інклюзивно-ресурсний центр для особливих дітей. А у Богодухівській загальноосвітній школі №2 була відкрита інклюзивна кімната та медіатека. Тепер всі наші дітки зможуть навчатися та відпочивати разом, адже в нас немає різниці між дітьми, бо кожен з них особистість.

Юлія Олександрівна Світлична завжди приділяє Богодухівському району особливу увагу, за що ми їй безмежно вдячні. Завдяки її підтримці район розквітає, перетворюється, молодіє. І в цей день, відкриваючі святковий захід, Юлія Олександрівна визначила першочергові роботи, що будуть виконані в районі найближчим часом. За її підтримки вже в цьому році розпочнуться капітальні ремонти Богодухівської центральної районної лікарні, районної поліклініки. В будівлях пройде заміна вікон на енергозберігаючі. Вже розпочатий капітальний ремонт та утеплення фасаду районного будинку культури. Також в цьому році буде завершений капітальний ремонт автомобільної дороги Харків – Охтирка.

Ми впевнені у майбутньому, адже слова Юлії Світличної ніколи не розходяться з ділом. Це підтвердять сотні жителів району, які постійно звертаються до неї за допомогою, і жодне звернення не залишається поза увагою. Від імені всього Богодухівського району дозвольте щиро подякувати їй за це. Низький уклін!

Цього дня до нашого району завітали ще одні дорогі гості з міста Рава-Мазовецька Равського повіту Польщі, з яким районною радою заключений договір про співпрацю. Ми щиро дякуємо нашим польським друзям за співпрацю, за добрі відносини та увагу. Сподіваємося на подальше плідне продовження наших дружніх відносин.

Багато людей були задіяні в підготовці та проведенні святкувань, одні організовували свято, другі дарували жителям району свої виступи, інші прибирали місто до та після закінчення свят. Всі працювали на єдиний результат.

Дозвольте висловити щиру вдячність усім, хто долучився до організації та проведення святкових заходів з нагоди 95-ї річниці з дня заснування Богодухівського району.

Особлива подяка організаційному комітету заходу: Богодухівській районній державній адміністрації – голові Володимиру Шарову, першому заступнику голови Валентині Зиряновій, керівнику апарату Ірині Розтягай, начальнику організаційного відділу Наталії Явтушенко, відділу економічного розвитку і торгівлі, всім працівникам, хто долучився до організації та проведення святкових заходів. Завдяки їх активності, високій організованості та працездатності свято відбулося на самому високому рівні.

Велика подяка начальнику відділу освіти Богодухівської райдержадміністрації Ірині Повойко, директору Богодухівської ЗОШ №2 Тамарі Ємельяненко, директору Богодухівського ліцею №3 Ользі Рубанник, директору Богодухівського професійного аграрного ліцею Володимиру Ярошенку, директору інклюзивно-ресурсного центру Олені Кононенко, педагогічним та батьківським колективам, всім учням цих навчальних закладів за активну підготовку та участь у святах.

Також особливі слова подяки заслуговують працівники культури району – завідувач сектору культури райдержадміністрації Алла Волошко, директор районного будинку культури Наталія Церковна, всі, хто організовував та брав участь у святковій культурній програмі, місцеві колективи народної самодіяльності, учні дитячої музичної школи ім. Борисова.

Дякуємо організаторам та учасникам виставки сільськогосподарської техніки на стадіоні «Колос»: ТОВ «Трайгон Фармінг Харків» (директор Геннадій Ткаченко, керуючий відділом у Богодухівському районі Роман Чоботарьов), СТОВ «Колос АС» (директор Олександр Панов), СВК ім.В.Н.Каразіна (голова Василь Шовковий), СТОВ «Вперед» (директор Андрій Власенко), СФГ «Дон» (голова Олександр Дігтяр), СФГ «Малс» (голова Анатолій Мусієнко).

Особлива вдячність депутату Харківської обласної ради Ользі Львовій за завжди позитивний настрій, активну життєву позицію, небайдужість до життя громади, постійну участь в організації заходів та смачну кашу, якою вона безкоштовно коштувала гостей свята.

Дякуємо народному депутату України Олександру Біловолу і депутату Харківської обласної ради, президенту благодійного фонду «З добром до людей» Тетяні Біловол за виступ народного артиста України Павла Зіброва.

Дякуємо Почесним громадянам Богодухівського району Петру Гуріну та Олександру Шубі, директору Богодухівського м’ясокомбінату Олегу Кравецькому, заступнику директора ДП «Гутянське лісове господарство» Віктору Сисі за яскравий запальний виступ сучасної кавер-групи Retro-band Holiday.

Жителів та гостей нашого району порадував феєрією святковий феєрверк на центральній площі міста за сприяння голови районної державної адміністрації Володимира Шарова, голови районної ради Сергія Панова, заступника директора ДП «Гутянське лісове господарство» Віктора Сиси.

Також висловлюємо вдячність за забезпечення охорони громадського порядку під час проведення святкових заходів задіяному особовому складу Богодухівського відділення поліції (начальник Шириня В.П., заступник начальника Рєзнік В.Л.).

За наведення чистоти і порядку на вулицях, центральній площі і парку міста до і після святкових заходів дякуємо працівникам комунального підприємства «Богодухівжитло» (начальник Дубинка С.М.).

Подяка всім, хто брав участь у святкових виставках на площі та у центральному парку міста, організовував культурні майданчики та роботу дитячих атракціонів, в тому числі:

учасникам художньої самодіяльності, сільським клубним закладам;

- колективам «Надія» та «Душа» районного будинку культури;

- учасникам «Алеї майстрів»:

• комунальному закладу «Богодухівська центральна бібліотечна система» (директор Козловська К.О.);

• КЗ Богодухівська гімназія № 1 (директор Михасюк О.К.);

• КЗ Богодухівська школа І-ІІІ ст. № 2 (директор Ємельяненко Т.М.);

• КЗ Богодухівський ліцей № 3 (директор Рубаник О.В.);

• дошкільному навчальному закладу № 5 (завідувачка Нечай Л.Г.);

• дошкільному навчальному закладу № 6 (завідувачка Кириченко Н.В.);

• обласному навчально-виховному комплексу (директор Хованова О.А.);

• КЗ Богодухівська музична школа (директор Рубан Д.О.);

• Богодухівському аграрному ліцею (директор Ярошенко В.Я.);

• майстрам Зарябинської сільської ради (сільський голова Олексенко О.В.)

Самодіяльним художникам Чуйко Евгену та Пилипенко Івану.

Майстрам ужиткового мистецтва: Подолінній Любові, Романенко Людмилі (с.Крисино), Ширеніній Наталії, Лисак Валентині, Зміївській Олені, Рибалці Лізі 11 років (с. Губарівка), Поддубному Сергію (с. Лозова)

Гостям: Шевченко Ірині, Торяник Юлії (смт.Краснокутськ), Мельниковій Олена Володимирівна (м. Харків), Родині Котлярових (м. Харків).

Ми щиро вдячні друзям, від яких надійшли вітальні адреси з нагоди святкувань, колективам підприємств, установ, організацій, жителям міста, які взяли участь в упорядкуванні своїх дворів та прилеглих територій. Дякуємо землякам та гостям нашого міста, що прийшли та приїхали на свято, чим засвідчили свою любов до рідного краю.

Здоров׳я усім вам та достатку в кожну домівку. Нехай любов до рідної землі зігріває ваші серця, а наші Богодухівський район й надалі все краще розвивається, міцніє та процвітає!

 

Голова Богодухівської районної ради                                                                   С.Панов

 

В матеріалі використані фото Богодухівськької районної ради, Лесі Бугай та Михайла Назаренка.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.