Почалось отримання заявок на конкурс грантів на участь у Національній кампанії для зміни поведінки щодо сортування відходів

14.01.2022

DAI Global LLC у межах Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») оголошує запит на подання грантових заявок на участь у Національній кампанії для зміни поведінки щодо сортування відходів.

Дедлайн подачі заявок – 15 лютого 2022 року.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» закликає потенційних неурядових партнерів розробити й запропонувати кампанії, які спрямовані на зміну наміру та поведінки домогосподарств щодо сортування відходів шляхом впливу на дітей і молодь та підвищення їхньої обізнаності, розуміння ними проблеми, вдосконалення їхніх навичок та ставлення до проблеми за допомогою різноманітних комунікаційних та освітніх інструментів.

Деталі за посиланням.

Будь-які запитання щодо цього RFA потрібно надсилати в письмовій формі до відділу грантів Проєкту «ГОВЕРЛА» на електронну адресу: hoverlagrants@dai.com (тема: Запитання щодо RFA-HOVERLA-003), не пізніше ніж 17:00 7 лютого 2022 року.

Заявники повинні зареєструвати свою організацію, щоб отримувати новини та інформацію про цей RFA до дати його закриття за посиланням.

25 січня о 16:00 співробітники Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проведуть онлайн-презентацію, присвячену цьому RFA, де потенційні заявники зможуть поставити запитання й отримати інформацію.

Зареєструватися необхідно до 14:00 24 січня 2022 року за посиланням

Джерело інформації: Харківська обласна рада