Новини галузі культури

28.02.2018

28 лютого голова районної ради Сергій Панов разом з завідувачем сектора культури районної державної адміністрації Аллою Волошко оглянули матеріально-технічну базу комунальних закладів Богодухівської районної ради «Богодухівську централізовану бібліотечну систему» та «Богодухівську дитячу музичну школу ім. В.Т.Борисова», а саме, відремонтовані кімнати закладу культури та кімнати, які ще ремонтуються або потребують ремонту.

У 2017 році на ремонт та придбання меблів для кімнати сімейного читання були виділені кошти з районного бюджету в розмірі 55 076 грн. Також був придбаний проектор (12 тис.грн.) та ноутбук (10 тис.грн.).

У цьому році рішенням районної ради були виділені додаткові кошти (59 324 грн.) на проведення поточного ремонту кімнати обслуговування молодших школярів.

Керівник району також ознайомився з книжковим фондом. В минулому році надійшло звернення батьків дітей-читачів про виділення додаткових коштів на придбання літератури для дітей середньої та старшої вікових груп. Кошти в розмірі 6 тис.грн. виділені та придбано більше 400 екземплярів книг для поповнення книжкового фонду бібліотеки. В цьому році батьки звернулися з проханням виділити кошти на придбання галузевої літератури. Сергій Федорович пообіцяв розглянути звернення і вирішити позитивно.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.