На Богодухівщині відзначили День молоді

25.06.2018

День молоді в Україні – це знаменна дата не тільки для молодих людей, а й слушна нагода для всіх задуматися про те, як же максимально реалізувати себе для благополуччя своєї сім’ї, суспільства, держави.

У неділю, 24 червня, голова районної ради Сергій Панов та голова районної державної адміністрації Володимир Шаров взяли участь в святкуванні Дня молоді на площі Соборності міста Богодухова.

Після теплих привітань керівники району грамотами та подяками районної державної адміністрації та районної ради нагородили цьогорічних учнів-медалістів освітніх закладів району та їх батьків, директорів шкіл, класних керівників, вчителів, учнів ШАРІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І – ІІІ СТУПЕНІВ БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, срібних призерів ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та інших. Учні-медалісти також отримали грошові премії в розмірі 500 грн.

По завершенню урочистої частини відбувся святковий концерт за участі аматорських колективів Богодухівського району та дискотека від DJ Den Matis та ms Svarovski з міста Харкова, яка пройшла за підтримки голови районної ради Сергія Панова та голови районної державної адміністрації Володимира Шарова.

В матеріалі використано фото О.Балюка.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.