Міжнародний день волонтера

05.12.2023

Шановні волонтери!

05 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

З 2014 року для України це свято є, як ніколи, важливим і актуальним. Слово «волонтер» стало майже тотожним слову «порятунок». Саме завдяки волонтерам і їх роботі сотні тисяч українців, які вимушені були покинути свої домівки, забезпечені тим, без чого не обійтися в повсякденному житті, а українська армія отримала потужну надійну підтримку і турботу, необхідну для захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави.

Українські волонтери на сьогоднішній день це ті люди, які своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить країну сильнішою.

Уся країна пишається нашими волонтерами, цими завзятими людьми з відкритим серцем і доброю волею, які присвятили своє життя служінню та ідеї гуманності. 

Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій ви допомогли, за вашу людяність, безкорисливу працю. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею!

Низький уклін кожному волонтеру за вашу нелегку та таку благодійну й світлу місію. Кожен з вас герой. Кожен з вас особливий.

Шановні волонтери, в цей день бажаю міцного здоров’я, мирного неба, добробуту, витримки та стійкості духу у вашій нелегкій благородній справі. Нехай кожен ваш добрий вчинок спонукає до дії інших,  нагороджується людською вдячністю, добром і повагою, надає невичерпних сил та наснаги, надихає на нові звершення на благо нашого міста та всієї України!  Миру в нашій країні та скорішої перемоги над ворогом!

Слава всім, хто допомагає нашій обороні!

Слава всім, хто допомагає нашим волонтерам!

Дякую кожному й кожній, хто займається волонтерською справою!

Слава Україні та її Героям!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА