Меморіальні заходи з нагоди Дня міста Богодухів

07.08.2023

Меморіальні заходи з нагоди Дня міста Богодухів

7 серпня 2023 року Богодухів святкує День міста. З цієї нагоди на братських могилах загиблих воїнів на міському кладовищі та на центральній площі міста відбувся меморіальний захід, яким ушанували всіх захисників України, що захищали та захищають незалежність нашої державі у боротьбі з агресором.

Традиційно до Дня міста приурочували численні святкові заходи та концерти. Натомість цьогоріч, коли наше місто вже вдруге зустрічає свій день народження в умовах повномасштабного вторгнення, акцент свята – на тих, хто протистоїть ворогові. Тож у цей день, згадуючи 530 днів боротьби, богодухівці в особливий спосіб зібралися, щоб належно віддати шану подвигу тих, хто щодня боронить свободу України, адже серед них – чимало мешканців нашого міста. 

Участь у заході взяли заступник голови Богодухівської районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, начальник Богодухівської РВА Анатолій РИСЦОВ, Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, представники міської влади, мешканці та гості міста.

На знак пошани і подяки військовим присутні поклали квіти до братських могил загиблих воїнів та подякували нашим захисникам, адже завдяки їм ми маємо можливість жити у Богодухові. Завдяки нашим воїнам Богодухів - українське місто. Було, є і навіки буде!!!

В різні часи, люди різних професій приносили славу нашому місту: музиканти, письменники, спортсмени, науковці. Але творити людина може лише тоді, коли вона є вільною. Сьогодні, щоб захистити нашу свободу, виходять наші захисники, вони виганяють окупантів із нашої землі. Пишаємося кожним богодухівцем і кожним українцем. Кожен з нас вірить в нашу перемогу, тому що ми вільні люди,  живемо у вільному місті і будуємо вільну країну. Слава місту Богодухову! Слава Україні!