Колектив Богодухівської районної ради вітає з Днем народженням голову районної ради Юрія Дмитровича ЯЦИНУ!

09.10.2022

Шановний Юрію Дмитровичу!

Прийміть найщиріші вітання і найкращі побажання з нагоди Вашого дня народження!

Наш дружній колектив вдячний Вам за відмінну роботу в команді, підтримку і розуміння. Працювати з таким керівником, як Ви, комфортно і приємно. Не кожен може похвалитись таким мудрим наставником, професіоналом своєї справи.

Ми Вас поважаємо за цілеспрямованість, толерантність, виваженість і творчий вогник. Ви той, хто завжди створює гарну атмосферу в колективі, мудрий управлінець, який завжди відкритий до саморозвитку, досвідчений та авторитетний. Ви ділитесь своєю енергією та заряджаєте інших позитивом.

Спасибі Вам, Юрію Дмитровичу, за те, що зберігаєте оптимізм і впевненість, які так потрібні в даний час. Бажаємо Вам, щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку Вашої душі.

Дякуємо Вам за невтомну працю на благо Богодухівського району, непохитну патріотичну позицію та виважену мудрість. Нехай людська шана буде Вам подякою за плідну працю, чуйність і уміння творити добро.

Зичимо, щоб і надалі Ваша наполеглива праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі внески у розвиток району, а успіхи йшли поряд з особистим щастям.

Міцного здоров´я Вам і Вашій родині, Божого благословіння, сімейного затишку і щастя, щедрої світлої долі, багатої на любов і добро, і головного -Миру і Перемоги! Нових звершень, творчого натхнення і довгих років плідної праці на благо Богодухівського району та Держави!

З повагою,
Колектив Богодухівської районної ради