Голова районної ради Сергій Панов взяв участь у селекторній нараді

11.01.2018

11 січня голова районної ради Сергій Панов разом з головою районної державної адміністрації Володимиром Шаровим, першим заступником голови районної державної адміністрації Валентиною Зиряновою, помічником депутата Харківської обласної ради Миколи Пушкаря Наталієй Олексенко, заступником міського голови Ольгою Мальованою, начальником відділу освіти Іриною Повойко, сільськими і селищними головами, представниками громадських організацій взяли участь в селекторній нараді Харківської обласної ради з питання: «Про умови участі в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2018 році», під головуванням заступників голови Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» - першого заступника голова обласної ради Віктора Коваленка та голови постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Людмили Немикіної.

Цього року конкурс буде проходити зі змінами: по-перше, збільшено суму фінансування на міні-проекти з 200 тис.грн. до 300 тис.грн.; по-друге, введена ще одна номінація, що буде стосуватися співробітництва територіальних громад й це вже будуть більш масштабні проекти загальною вартістю понад 1,5 млн.грн. Важливою також є номінація «Історико-культурна спадщина та розвиток туризму», у рамках якої відбуватиметься відновлення пам'яток культури задля підвищення привабливості регіону як туристичного».

Строки прийому проектних заявок – з 22 січня по 15 березня включно. Подання проектної заявки на участь у конкурсі відбуватиметься в електронному вигляді.

Зразки документів:

- План проведення конкурсу.

- Форма заяви на отримання гранту.

- Перелік необхідних документів.

- Зразок резюме конкурсанта.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.