Голова Богодухівської районної ради разом із заступником голови районної ради відвідали Золочівську територіальну громаду та привітали і подякували прикордонникам!

30.04.2021

30 квітня голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА та заступник голови районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ відвідали Золочівську територіальну громаду, зустрілися з керівництвом селищної ради, опрацювали шляхи співпраці та проблемні питання розвитку громади і району.

У ході робочої поїздки очільники районної ради побували у відділі прикордонної служби «Золочів» Харківського прикордонного загону Східного регіонального управління державної прикордонної служби України та привітали військовослужбовців з нагоди Дня прикордонника, який із 2018 року відзначається щороку 30 квітня.

Звертаючись до прикордонників Юрій ЯЦИНА відзначив їх професіоналізм і розуміння сучасного складного стану, в якому перебуває наша країна. Висловив слова підтримки та подяки за те, що захисники кордону продовжують боронити наші кордони і цілісність нашої держави та залишаються вірними Присязі на вірність Українському народові. Побажав усім щастя, миру та спокою, міцного здоров’я, вагомих здобутків на ниві служіння Батьківщині.

Окрім цього, за вагомий внесок у справу забезпечення виконання конституційного обов’язку щодо захисту державного кордону України, підвищення її обороноздатності, високий професіоналізм і зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня прикордонника Юрій ЯЦИНА вручив Почесні грамоти Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації військовослужбовцям відділу прикордонної служби «Золочів» та прикордонної комендатури швидкого реагування (з м.д. н.п. Цапівка) Харківського прикордонного загону східного регіонального управління.