Екологічний велопробіг

05.05.2018

05 травня голова районної ради Сергій Панов разом з головою районної державної адміністрації Володимиром Шаровим та Богодухівським міським головою Миколою Голубом взяли участь в велопробігу, який відбувся за ініціативи учнівського та педагогічного колективів Богодухівської гімназії №1.

Основною метою заходу стало привернення уваги богодухівців до проблем поліпшення міської екології та здорового способу життя. Дорослі і діти, на велосипедах здавалися справжньою командою, адже їх об’єднувало усвідомлення: велотранспорт – це шлях до чистішого навколишнього середовища, здоров’я, і водночас – показник того, що і в Україні дотримуються європейської культури міських подорожей.

Аби подорож була безпечною, учасників супроводжував автомобіль поліції, який відповідав за безпеку дорожнього руху.

Перед стартом учасники були проінструктовані про те, що велопробіг – це не змагання, тому змагатися на проїжджій частині не варто. Під час руху велоколони необхідно дотримуватися дистанції, швидкісного режиму, бути уважними на перехрестях, попереджувати інших учасників про небезпеку на дорозі.

Учасники велопробігу подолали дистанцію близько 4 км за маршрутом: пл. Каразіна - вул. Центральна – пл. Соборності – пл. Незалежності – вул Чернієнка – пл. Поштова – вул. Спортивна.

Завершився маршрут велопробігу біля мальовничого Дем'янівського ставу, де очільники району привітали учасників заходу та висловили щиру подяку кожному, хто долучився до екологічної акції і тим самим зробив вагомий внесок у популяризацію активного екологічного відпочинку.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.