Директором Кручанської загальноосвітньої школи І - ІІ ступенів стала Оксана Бакуменко

03.05.2018

03 травня голова районної ради Сергій Панов разом з методистом районного методичного кабінету при відділі освіти Богодухівської районної державної адміністрації Мариною Нежид, головою районної профспілки працівників освіти району Оленою Соловйовою представили педагогічному та учнівському колективам Кручанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Богодухівської районної ради Харківської області нового директора, Оксану Бакуменко.

Сергій Панов побажав Оксані Бакуменко успіхів, терпіння, професійних здобутків та плідної праці задля підвищення рейтингу закладу ще на більш високий рівень. Висловив сподівання, що під керівництвом Оксани Бакуменко, яка має дуже великий освітній досвід роботи, який допоможе рухатися в ногу з часом навчальний заклад і надалі буде розвиватися, усі проблеми будуть вирішуватись швидко та відбуватися багато інших позитивних змін.

Оксана Бакуменко закінчила в 1998 році Харківський державний університет. По закінченню університету працювала вчителем російської мови та світової літератури в Сіннянській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів. З 1999 року продовжила свою трудову діяльність вихователем у дітей з особливими потребами. З 2014 року вчитель, а згодом директор Сіннянській загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. 24 квітня 2018 року визнана переможцем конкурсу на вакантну посаду директора Кручанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Рішенням XXX позачергової сесії VII скликання Богодухівської районної ради від 26 квітня 2018 року №680-VII з 02 травня призначена на посаду директора Кручанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.