Довідка про роботу зі зверненнями громадян, що надійшли до Богодухівської районної ради у першому півріччі 2017 р.

12.07.2017

За перше півріччя 2017 р. до Богодухівської районної ради надійшло 91 звернення, що складає 202,2% від кількості звернень за звітний період минулого року.

З них на особистому прийомі голови районної ради одержано 28 звернень, що становить 30,8% від загальної кількості, письмових – 63 звернення, що становить 69,2%.

За звітний період у зверненнях громадян порушено 92 різноманітних питання. Найбільш питому вагу займають питання соціального захисту населення – 57 питань (62% від загальної кількості), комунального господарства – 8 питань (8,7%), житлової політики – 6 питань (6,5%), охорони здоров’я – 5 питань (5,4%), діяльності органів місцевого самоврядування – 3 питання (3,3%), забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку – 1 питання (1,1%), аграрної політики і земельних відносин – 1 питання (1,1%), фінансової, податкової, митної політики – 1 питання (1,1%), інші питання – 10 питань (10,9%).

За звітний період до Богодухівської районної ради повторних звернень не надходило.

Кількість колективних звернень у звітному періоді – 7, що становить 7,7% від загальної кількості звернень, та на 34,3% менше ніж за цей період минулого року. У колективних зверненнях громадяни порушили питання комунального господарства, діяльності органів місцевого самоврядування, фінансової, податкової та митної політики.

Як і в минулому році, багато звернень надійшло від найменш соціально захищених категорій громадян, пенсіонерів, ветеранів війни, людей, які значною мірою втратили здоров’я та працездатність. Так, від «дітей війни» надійшло 13 звернень (14,2% від загальної кількості), від ветеранів праці – 6 звернень (6,6%), від інвалідів І, ІІ, ІІІ групи – 3 звернення (3,3%).

Найгострішими залишаються питання соціального захисту населення – 57 питань (62% від загальної кількості), комунального господарства – 8 питань (8,7%), житлової політики – 6 питань (6,5%), охорони здоров’я – 5 питань (5,4%), діяльності органів місцевого самоврядування – 3 питання (3,3%).

На даний час на контролі в Богодухівській районній раді знаходяться 12 звернень.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.