Довідка про роботу зі зверненнями громадян, що надійшли до Богодухівської районної ради у 2017 році

10.01.2018

За 2017 рік до Богодухівської районної ради надійшло 165 звернень, що складає 132% від кількості звернень за звітний період минулого року.

З них на особистому прийомі голови районної ради одержано 78 звернень, що становить 47,3% від загальної кількості, засобами електронного зв’язку надійшло 5 звернень, що становить 3% від загальної кількості, електронна петиція, що не набрала необхідної кількості голосів - 1.

За звітний період у зверненнях громадян порушено 166 різноманітних питань. Найбільш питому вагу займають питання соціального захисту населення, а саме надання матеріальної допомоги громадянам, що опинилися у скрутних умовах – 106 питань (63,9% від загальної кількості звернень), охорони здоров’я – 10 питань (6%), комунального господарства – 10 питань (6%), освіти, наукової діяльності – 6 питань (3,6%), діяльності органів місцевого самоврядування – 6 питань (3,6%), житлової політики – 6 питань (3,6%), забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку – 3 питання (1,8%), інші питання – 10 питань (6%).

За звітний період до Богодухівської районної ради надійшло 1 повторне звернення.

Кількість колективних звернень у звітному періоді – 15, що становить 9,1% від загальної кількості звернень, що на 36% більше ніж за звітний період минулого року. У колективних зверненнях громадяни порушили питання освіти, аграрної політики та земельних відносин, комунального господарства.

Як і в минулому році, багато звернень надійшло від найменш соціально захищених категорій громадян, пенсіонерів, ветеранів війни, людей, які значною мірою втратили здоров’я та працездатність. Так, від «дітей війни» надійшло 13 звернень (7,9% від загальної кількості), від учасників АТО – 1 звернення (0,6%), від інвалідів І, ІІ та ІІІ групи – 6 звернень (3,6%), від ветеранів праці – 8 звернень (4,8%), від учасників війни та інвалідів війни, учасників бойових дій – 1 звернення (0,6%), від переселенців або внутрішньо переміщених осіб – 6 звернень (3,6%).

Найгострішими залишаються питання соціального захисту населення – 106 питань (63,9% від загальної кількості звернень), охорони здоров’я – 10 питань (6%), комунального господарства – 10 питань (6%), освіти, наукової діяльності – 6 питань (3,6%), діяльності органів місцевого самоврядування – 6 питань (3,6%), житлової політики – 6 питань (3,6%), забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку – 3 питання (1,8%), інші питання – 10 питань (6%).

На даний час на контролі в Богодухівській районній раді знаходяться 9 звернень.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.