Долучилися до всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

13.04.2018

В Україні є традиція дбати про чистоту та порядок. Завдяки щорічній весняній акції з наведення благоустрою, міста і села стають чистішими, комфортнішими для проживання людей. Так, традиційно у квітні-травні в Україні проходить всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля», під час якої проводяться заходи із забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій.

Не стали змінювати цю традицію і працівники районної ради та районної державної адміністрації, які дружними колективами разом з головою районної ради Сергієм Пановим, головою районної державної адміністрації Володимиром Шаровим, першим заступником голови райдержадміністрації Валентиною Зиряновою вийшли 13 квітня цього року на впорядкування прилеглої території біля адмінбудівлі.

Окрім того, в рамках проведення акції разом з депутатом Харківської обласної ради Ольгою Львовою та колективом ДП «Гутянське лісове господарство» здійснили висадку великої кількості саджанців дерев: червоного дуба, кримської сосни, берези, білої акації поблизу Дем’янівських ставків.

Працювали добросовісно, з натхненням, бо чистота нашого життя починається з чистоти та порядку нашої оселі і подвір’я. А по закінченню всі учасники частувалися смачною польовою кашею.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.