До відома депутатів Богодухівської районної ради

28.05.2019

07 червня о 10.00 годині скликається ХLII сесія VІІ скликання Богодухівської районної ради за адресою: м. Богодухів пл. Свято-Духівська, 2. Засідання постійних депутатських комісій відбудуться 05.06.2019 о 10.00.

На розгляд сесії виносяться питання:

1. Про підтримку клопотання трудового колективу КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня та Богодухівської районної державної адміністрації щодо присвоєння почесного звання «Заслужений лікар України» Грищенку М.І.

2. Про створення Комунального некомерційного підприємства Богодухівська центральна районна лікарня Богодухівської районної ради шляхом реорганізації (перетворення)

3. Про внесення змін до Комплексної Програми забезпечення дорожнього руху на території Богодухівського району на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 16 жовтня 2018 року № 761-VII (XXXV сесія VІІ скликання)

4. Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2019 рік

5. Про надання дозволу відділу освіти на передачу в оренду кімнати в будівлі ПЕТРОПАВЛІВСЬКОГО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО КОМПЛЕКСУ «ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД І-ІІ СТУПЕНІВ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

6. Про надання дозволу КЗ Богодухівської районної ради «Центр дитячої та юнацької творчості», відділу освіти Богодухівської райдержадміністрації на передачу в оренду спортивної зали в будівлі, що розташована за адресою: вул. Троїцька, 15, м. Богодухів комунальному закладу Богодухівської районної ради «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА»

7. Про погодження ліміту на спеціальне використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів на 2019 рік ДП «Слобожанське»

8. Про встановлення надбавки за складність і напруженість в роботі керівному складу КНП Богодухівська центральна районна лікарня Богодухівської районної ради

9. Про преміювання головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівської районної ради» Прошуті В.В.

10. Про розгляд звернення громадян щодо надання матеріальної допомоги.

11. Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2018 року № 821-VІІ «Про районний бюджет на 2019 рік» та додатків до нього

12. Різне.