День знань

01.09.2023

Шановні учасники освітнього процесу - вчителі, учні, студенти, батьки!

Щиро вітаю Вас із Днем знань та початком нового навчального року!

День знань традиційно відзначають святковою лінійкою, але  війна змінила формат зворушливого свята і цього року, як і торік навчальний рік у всіх закладах освіти Харківської області розпочнеться онлайн. Але навіть під час війни діти продовжують вчитися в школах та вищих навчальних закладах і святкування Дня знань так само актуальне.

Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти продовжуватимуть вчитися. Наші Герої, колишні учні, мужньо  зі зброєю в руках захищають нашу державу та стримують ворога, захищаючи  майбутнє наших дітей і внуків. Їх право здобувати освіту українською мовою, знати історію своєї країни та отримувати знання в українській школі.

Щиро вітаю вас із початком нового навчального року, який зробить вас розумнішими і освіченішими. Нехай вам будуть підвладні всі шкільні і життєві завдання, а день знань надихне на нові досягнення та відкриття.

Окрема вдячність шановним педагогам за щоденну самовіддану працю, мудрість, терпіння і ваш внесок у розвиток національно свідомої, патріотично налаштованої молоді, за якою стоїть майбутнє нашої держави.

Нехай цей навчальний рік стане роком великих починань, досягнення нових вершин, а здоров’я, успіхи і прагнення до знань будуть вашими постійними супутниками.

Бажаю всім учням успішного навчального року, підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, що ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, педагогам – мудрості і щедрості душі в їхній благородній справі, батькам – віри в щасливу долю їх дітей, всім нам – мирного неба, світлих надій, упевненості в завтрашньому дні і омріяної Перемоги для України!

Зі святом вас! З Днем знань!

Слава Україні! Слава ЗСУ!

З повагою і вдячністю до всіх Вас,

Голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА