День залізничника України

04.11.2023

Шановні залізничники, ветерани залізничного транспорту та всі, хто вносить свій посильний вклад у розвиток і загальну діяльність залізничної галузі!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем залізничника!

Українська залізниця завжди займала важливе стратегічне значення в транспортній інфраструктурі району та країни, а з початком повномасштабного вторгнення рф вона стала ще більш затребуваною, як для соціально-економічного так і для військового забезпечення держави.  Від технічного стану та ефективної експлуатації залізничних шляхів залежить безперебійне сполучення між регіонами України та зарубіжжя, доставка пасажирів та вантажів, розвиток економіки.

Успішна робота залізничного транспорту залежить, в першу чергу, від сумлінної роботи його працівників. Сьогодні на залізниці працюють фахівці найвищої кваліфікації – справжні професіонали, які добре знають і люблять свою справу

Своєчасне доставлення вантажів, безпечне і доступне перевезення пасажирів, допомога в   евакуюванні пасажирів з прифронтових міст та поранених воїнів і ще багато завдань, що сьогодні лягає на плечі працівників залізничного транспорту.

Після повномасштабного вторгнення багато залізничників тижнями працювали без вихідних.   Нажаль багато з них загинули  на роботі через ворожі обстріли залізничних станцій та поїздів. 

Ми шануємо вашу нелегку працю та дякуємо  вам за героїзм, мужність і наполегливу працю в ці важкі часи для нашої країни

Незважаючи ні на що, залізниця продовжує працювати за графіком.

Дякуємо вам, шановні залізничники, що незважаючи на ворожу канонаду, обстріли, комендантську годину, ви сміливо і добросовісно виконуєте свою роботу. Дякуємо за вашу особисту відповідальність та відданість своїй справі. Дякуємо за врятовані життя та долі українців.

У день професійного свята бажаю вам, шановні залізничники, прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії та професійної удачі. Нехай ваші серця наповнюються почуттям великої гордості за свою працю на благо українського народу. Нехай на всіх життєвих і професійних залізничних перехрестях вас супроводжує тільки зелене світло.

 Разом до перемоги!

З повагою до Вас і вашої праці,

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА