День військ зв'язку Збройних Сил України

08.08.2023

Шановні працівники та дорогі ветерани військ зв’язку Збройних Сил України!

Від щирого серця вітаю особовий склад військ зв’язку з професійним святом, яке стало символом вшанування славних бойових і трудових традицій людей, героїзм і мужність яких збагачують історію чисельних колективів зв’язківців України.

День військ зв’язку Україна відзначає 8 серпня і це свято є поєднанням історії і сучасності, свідченням заслуг та оцінки праці багатьох поколінь професіоналів військового зв’язку, їх ролі у забезпеченні обороноздатності України.
Нині військовий зв’язок – це технічна основа ЗСУ, а воїни-зв’язківці по праву належать до інтелектуальної еліти героїчного Українського війська.

Завдання, які ставляться перед військами зв’язку сьогодні, відповідальні та складні, і вимагають від особового складу високого професіоналізму, організованості та дисципліни. Тому бойова готовність з’єднань, частин та установ зв’язку повинна бути на порядок вище готовності військ, яких вони забезпечують, а військові колективи зв’язківців у будь-який час, за будь-яких умов зобов’язані забезпечити зв’язок і стати на захист своєї держави.

Саме завдяки роботі зв’язківців наші бойові підрозділи оперативно отримують важливу інформацію, випереджають дії агресора та руйнують підступні ворожі плани. 

Вони тягнуть кілометри дротів, крутять антени, виставляють камери. І завжди мають в голові надскладні схеми комунікацій

Гідно та професійно зв’язківці несуть відповідальну місію, налагоджуючи зв’язок для координації дій підрозділів Збройних сил України.

У День військ зв’язку хочеться побажати цим відважним і хоробрим людям безперебійного зв’язку в захищених каналах, міцного здоров’я та наснаги у Вашій нелегкій службі. Мирного неба та родинного благополуччя, нових успіхів в ім’я розвитку України та зміцнення її обороноздатності.

Із вашим днем, воїни-зв’язківці! Разом переможемо! 

Голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА