День Української Державності

28.07.2023

Історія України — це фактично історія боротьби українського народу за свою державу та здобуття незалежності. Саме тому 28 липня Україна відзначає День Державності.

Прагнення до свободи та самостійності є визначальною цінністю українців, що давала наснагу і сили залишатися собою в часи бездержавності.

В цей день, біля погруддя Тараса Шевченка в центрі міста Богодухова, відбулося урочисте віче за участі керівництва району і міста, представників громадськості.

Присутні поклали квіти до пам’ятника видатному Кобзарю, вшанувавши героїчних синів Українського народу, та в знак великої любові до Української Держави - спадкоємиці країни Київської Руси – найпотужнішої, найміцнішої і найгіднішої країни, яка існувала далеко до того, як дехто сьогодні заявляє, намагаючись вкрасти історію

Україна – це наша колиска, це наш мальовничий рідний край, з нашою історією, і з нашими талановитими людьми. І всі вони гідні нащадки наших предків. Саме гідність держави залежить від гідності особистостей, які її створюють.