День Сил спеціальних операцій ЗСУ

29.07.2023

Шановні воїни! Дорогі ветерани!

Вітаю вас із Днем Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Починаючи з 29 липня 2016 року в Україні відзначають День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, які є наймолодшою частиною Збройних Сил України, проте вже вважаються елітною складовою нашої армії. 

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну воїни спецоперацій виконують завдання в зоні особливого ризику, демонструють свою високу ефективність, мужність і професіоналізм, незламний та непереможних бойовий дух. Вони є прикладом виняткової військової доблесті і честі.

Дякуємо усім військовослужбовцям спецоперацій за патріотизм, вірність українському народу та військовій присязі, мужність і героїзм, проявлені під час виконання завдань. Ви наближаєте Перемогу у Великій Визвольній війні Українського народу проти російських загарбників.

Вітаю військовослужбовців із професійним святом і щиро дякую вам за щоденну непросту, самовіддану, жертовну службу, за мужність, героїчне виконання обов’язків, військову звитягу та хоробрість. Від чистого серця бажаю всім українським воїнам-спецпризначенцям козацького здоров’я, витримки, невичерпної енергії та сили духу, й завжди повертатися з бойових завдань переможцями! Миру та злагоди вам і вашим родинам! Бажаю всім воїнам Сил спеціальних операцій ЗСУ завжди повертатися з бойових завдань переможцями!

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вічна їм слава!

Щиро дякую всім військовослужбовцям, працівникам та ветеранам Сил спеціальних операцій Збройних Сил України за відданість обов’язку і Вітчизні.

Переконаний, що ви й надалі надійно стоятимете на варті незалежності та територіальної цілісності України.

Слава Силам спеціальних операцій Збройних Сил України! 

Слава Україні!

 

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА