День селища ЗОЛОЧІВ

06.08.2023

Шановні ветерани війни та жителі Золочівської селищної територіальної громади!

Вітаємо Вас з Днем селища Золочів! Цього року 80 річницю визволення Золочіва від німецько-фашистських загарбників в роки Другої світової війни, ми не святкуємо, але цей день назавжди залишиться символом героїчного минулого нашої Батьківщини, величі духу, братерства, стійкості, мужності, доблесті, відданості та вірності народу.

Сьогодні ми знову долаємо ворога, захищаючи свою незалежність тепер вже від російських загарбників. Від початку повномасштабного російського вторгнення Золочівська громада щоденно потерпає від ворожих обстрілів.

Україна не раз піднімалась з колін, доводила свою нездоланність, йшла під кулі, щоб захистити свою державність, своїх дітей. Наш дух - не зламний, а український народ – нескорений.

Тому велике спасибі усім захисникам Другої світової війни, учасникам визвольної боротьби, сучасним героям за самовідданість і любов до Батьківщини.

Ми обов’язково переможемо в цій війні, повернемо свої землі, відбудуємо міста, зустрінемо перемогу під мирним небом на українській квітучій землі.

Слава Україні і героям, які боронили і боронять її, вічна шана їх сім’ям, миру і процвітання нашій державі!

Слава Украіні! Слава Героям!

З повагою, шаною,

Голова Богодухівської районної ради

Юрій Яцина

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.