День працівників сільського господарства

19.11.2023

Шановні аграрії, ветерани праці, трудівники Богодухівського району!

Прийміть найщиріші вітання із хліборобським святом – Днем працівників сільського господарства!

Господарювати на землі – це не робота, не професія. Це стан душі і покликання. Лише людина, що закохана в свою землю, здатна присвятити своє життя цій нелегкій роботі, яка потребує повної самовіддачі щодня, в свята і в будні, будь-якої пори року.

Шановні аграрії! Цього року ваша праця є особливо важливою і одночасно важкою, як ніколи.

Поки наші доблесні воїни продовжують боронити нас від ворога на фронті ви не втрачаючи оптимізму продовжуєте професійно робити справу, від якої сьогодні залежить продовольча безпека не тільки громади чи регіону, а й країни в цілому. Ви робите це попри всі нетипові труднощі, з якими ви стикнулись в цьому році ви підтримуєте наших захисників продовольством та технікою. У складних умовах зуміли засіяти поля, успішно від жнивувати, підготувати землю та посіяти на наступний рік. Незважаючи на всі труднощі військового часу, ризики,  втрати, наші аграрії з честю виконують свою місію.

Сьогодні ви тримаєте багато фронтів – аграрний, ціновий, економічний, продовольчий. Ми це бачимо, цінуємо і вдячні кожному з вас.

Тож з нагоди вашого професійного свята дозвольте висловити глибоку подяку та шану за професіоналізм, працелюбність, терпіння і витримку всім, хто працював і працює на нашій родючій землі: хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам та ветеранам сільгоспвиробництва.

Нехай ваш досвід, невтомність та наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи приносять не тільки моральне задоволення, а й гідну винагороду та впевненість у завтрашньому дні.

Низький уклін аграріям, які нині зі зброєю в руках боронять рідну землю від підступного ворога! Хай береже вас Господь!

Бажаю вам міцного здоров’я та мирного неба, радості, родинного затишку, добробуту, лагідної погоди та багатих врожаїв!

Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього!

Слава Україні! Слава її Героям!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА