День працівників радіо, телебачення та зв’язку України

16.11.2023

Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку України!

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом!

Радіо, телебачення та інтернет-комунікації відіграють одну з найважливіших ролей у житті нашого суспільства. Завдяки їм ми дізнаємося найсвіжіші новини України та світу.

Для усіх нас дуже важливо мати вільний доступ до інформації, тримати руку на пульсі подій, завжди бути в курсі новин і мати можливість спілкуватися без просторових і часових обмежень.

Неможливо уявити наше життя без сучасних засобів комунікації: телебачення, Інтернет-мережі, радіо та інших інформаційних технологій. Саме вони активно увійшли в наше повсякденне життя, стали невід’ємною і незамінною його частиною.    

З початку війни ми стали свідками нових викликів та перешкод для роботи телебачення, радіо та інтернет-зв’язку. Вам довелось працювати 24/7, пізнавати і доносити інформацію в умовах великої небезпеки. Ви доносите правду в Україні та у світі, допомагаєте наближати і прискорювати перемогу. Правда – це наша зброя у боротьбі з агресором.

В умовах військової агресії журналісти стали на передову інформаційного фронту, доносячи правдиву, оперативну та об’єктивну інформацію не лише українським слухачам та глядачам, а й усій світовій спільноті.

Перед вами нині, як ніколи, стоїть важливе завдання – дотримуватись позиції, яка забезпечить впевненість українців у своїй силі.

На жаль, серед загиблих захисників багато представників ЗМІ– це Герої, які, не вагаючись з перших днів вторгнення росії, пішли воювати за нашу державу, які висвітлювали події із зон активних бойових дій, думаючи не про власне життя, а про те, щоб світ знав правду.

Висловлюю слова вдячності всім, хто творить україномовний медіапростір нашого району, хто у своїй щоденній праці дотримується критеріїв об’єктивності, прозорості, відкритості, креативності.

В день професійного свята щиро бажаю, щоб ваша праця приносила вам тільки задоволення та приємні емоції. Зростайте, досягайте нових успіхів та вершин, запроваджуйте нові проєкти. Мирного вам неба над головою, здоров’я, добра, широкого кола користувачів, слухачів, та глядачів, гарних новин, і найголовніше, – нашої перемоги, нехай ефіри наповнюються приємними подіями, а наші захисники та захисниці якнайшвидше повертаються додому живими та неушкодженим!

Слава Україні, слава її Героям.

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА