День працівників прокуратури

01.12.2023

Шановні працівники прокуратури!

Вітаю вас із професійним святом - Днем працівників прокуратури України!

Завдання органів прокуратури надзвичайно відповідальне - стояти на сторожі інтересів держави, конституційних прав і свобод людини та утверджувати     верховенство закону. В умовах воєнного стану ви робите все можливе, щоб якісно зафіксувати всі злочини ворога, допомогти людям у вирішенні проблем і забезпечити дотримання законності на території Богодухівського району.

Від вашої щоденної праці великою мірою залежить збереження політичної стабільності, громадянського миру та спокою, зміцнення законності та правопорядку, надійний захист суспільства і громадян від злочинності та беззаконня.

Ваш високий професіоналізм та безкомпромісність помножені на досвід і знання, сприяють вирішенню важливих державних питань, забезпечують виконання вимог чинного законодавства України всіма правоохоронними структурами, державними установами, організаціями, юридичними особами та громадянами нашої держави.

З нагоди професійного свята прийміть слова щирої вдячності за наполегливість, принциповість та особистий вклад кожного із вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку.

Нехай у ваших сім’ях панує благополуччя, щастя та любов, а рідні допомагають вам впоратися зі втомою від роботи, даруючи тепло та посмішки.

Бажаю міцного здоров’я та мирного неба, витримки, наснаги, успіхів та вагомих досягнень. Нехай реалізовуються ваші задуми та мрії, а  винагородою за вашу щоденну наполегливу, чесну працю стане довіра суспільства і торжество Закону, на сторожі якого стоїть прокурор.

Слава Україні! Слава її Героям! Переможем разом!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА