День працівника соціальної сфери України

05.11.2023

Шановні працівники соціальної сфери!

Від щирого серця вітаю dас з професійним святом – Днем працівника соціальної сфери!

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Це свято працівників, що надають соціальні  послуги населенню, яке опинилося в скруті. 

З початком повномасштабного вторгнення перед соціальною сферою постали нові виклики, війна звалила на ваші плечі багато додаткових зобов’язань. 

Сотні тисяч українців втратили своє майно, роботу, здоров’я, опинилися в складних життєвих ситуаціях, переселилися в інші регіони України, зокрема і в нашу громаду і як ніколи потребують уваги і підтримки.  Ви робите все можливе і стараєтесь  вирішити найгостріші та найболючіші проблеми громадян, даючи надію на краще життя, пропускаючи через себе чужий біль і чужі проблеми. Людяність, милосердя і доброта – це про вас шановні працівники соціальної сфери.  

Висловлюю слова вдячності всім працівникам соціальної сфери за душевну щедрість, сердечність, небайдужість до чужого горя, високі професійні здібності. Ви гідно та з почуттям глибокого патріотизму виконуєте свій обов’язок.

Щиро вітаю вас з професійним святом! Бажаю вам міцного здоров’я та мирного неба, особистого щастя, достатку, витримки у життєвих випробуваннях, невичерпної енергії для творення добра! Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу, а добро, зроблене вами, повернеться до вас сторицею! 

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА