Богодухівська районна рада вітає з Днем народження народного депутата України Сушка Павла Миколайовича

16.11.2023

Шановний Павло Миколайовичу!

Щиро вітаємо Вас з Днем народження та бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту, оптимізму, нових здобутків у професійній та громадській діяльності. Нехай і надалі Ваш шлях стелиться щедрими ужинками добра, нових звершень в ім’я громад Богодухівського району, а також любов’ю і повагою родини та друзів.

Бути професіоналом своєї справи, надихати своїм прикладом інших – це справжній талант! Ваша повна відданість справі забезпечує успішну реалізацію всіх планів, а повага до людей, рішучість, оптимізм і відкритість викликають захоплення та знаходять відклик у серцях земляків. Зичимо, щоб і надалі Ваша наполеглива праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі внески, а успіхи йшли поряд з особистим щастям.
Бажаємо Вам, щоб життя було світлим і радісним, невичерпної енергії, а доля берегла від негараздів! Нехай кожен новий день буде сповнений успіхами та перемогами, багатим на радісні звістки, приємні події та благородні справи! Зичимо щастя та благополуччя, нехай тепло і затишок родинної оселі завжди надійно захищає Вас, а повороти долі відкривають нові обрії майбутніх перспектив!
Нехай людська шана буде Вам подякою за добрі справи, чуйність, уміння творити красу і добро. Міцного Вам здоров´я, Божого благословення, сімейного затишку і щастя, щедрої світлої долі, багатої не любов і добро!

Мирного Вам неба над головою, наснаги в роботі, успіхів, і хай буде подарунком для нас усіх довгоочікувана Перемога України!

З повагою, від імені депутатів і виконавчого апарату

Богодухівської районної ради,

голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА