Богодухівщина святкує День медичного працівника

15.06.2018

У третю неділю червня Україна відзначатиме День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе благородній справі – турботі про життя і здоров’я людини.

Напередодні свята, 15 червня, в комунальному закладі Богодухівської районної ради «Районний будинок культури» відбулися урочистості для працівників охорони здоров’я. Представників найгуманнішої професії, які мають покликання стояти на сторожі людського життя завітали привітати голова районної ради Сергій Панов, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, народний депутат України Олександр Біловол, депутати обласної ради Микола Пушкар та Тетяна Біловол, Богодухівський міський голова Микола Голуб. Учасників урочистостей привітали чарівними корзинами квітів від голови, депутатського корпусу районної ради та голови райдержадміністрації, народного депутата, міського голови та головних лікарів району. Хвилиною мовчання присутні вшанували лікаря-хірурга ЛАГОДЮКА АНАТОЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА.

В своєму вітальному слові Сергій Панов подякував працівникам медичної галузі за те, що вони постійно з нами на протязі всього нашого життя від дня нашого народження, побажав здоров’я, довголіття, мирного неба, гарного настрою, «Хронічного здоров’я та гіпертонічної зарплати». Також, зазначив, що медична галузь одна із пріоритетних галузей для керівництва району. За останні три роки вже багато було зроблено і це тільки початок. Вже цього року з районного бюджету на медичну галузь направлено близько 4 млн.грн., з обласного бюджету близько 60 млн.грн. Завдяки губернатору Харківської області Юлії Світличної  завершуються роботи із заміни вікон в поліклінічному відділенні центральної районної лікарні, незабаром розпочнеться заміна вікон і в будівлі центральної районної лікарні. Йдуть перемовини з німецькими фондами, щоб залучити їх до допомоги в ремонті приміщень лікарні.

За традицією, кращих працівників галузі охорони здоров’я, з нагоди Дня медичного працівника нагородили грамотами та подяками районної державної адміністрації та районної ради,  Харківської обласної державної адміністрації, Харківської обласної ради, Богодухівської міської ради, головних лікарів району. А також цінні подарунки (грошові сертифікати) на загальну суму близько 3,6 млн.грн. від Богодухівської районної ради, які вручили Сергій Панов та Володимир Шаров для покращення матеріальної технічної бази КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня, КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівського району» в тому числі: придбання легкового автомобіля Renault Duster, комп’ютерної техніки, обладнання для кабінетів сімейних лікарів, медичного та клініко-діагностичного обладнання, хірургічного, терапевтичного, приймального відділень, відділення денного стаціонару, відділення анастезіології з палатами інтенсивної терапії та інше.

У цей день слова подяки на адресу працівників медичної галузі лунали й від головного лікаря КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня Миколи Грищенка, головного лікаря КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівського району» Віталія Прошуті, голови Богодухівської районної профспілкової організація працівників охорони здоров’я Наталії Петриніної та директора Богодухівського медичного коледжу Алли Глазунової, які висловили щиру вдячність колективам за наполегливу та натхненну роботу.

Також, Сергій Панов та Володимир Шаров отримали подяки від головного лікаря Миколи Грищенка за вагомий внесок у розвиток медичної галузі району, зміцнення матеріально-технічного забезпечення медичних закладів, щире вболівання за здоров’я мешканців Богодухівщини.

Після вітальних слів та нагородження, приємним подарунком для медиків стали музичні вітання у виконанні молодіжного вокального гурту «Душа», зразкового колективу «Надія» і за сприяння та підтримці Сергія Панова та Володимира Шарова, фінансовій підтримці заступника директора ДП «Гутянське лісове господарство» Віктора Сиси яскравий запальний виступ сучасної кавер-групи Retro-band Holiday.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.