7 серпня - День міста Богодухова

07.08.2023

Шановні жителі міста Богодухів! Дорогі ветерани!

День міста – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті зі своїми традиціями та історією. Богодухів славиться людьми – талановитими, щирими, добрими й працездатними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. Саме завдяки їхнім старанням, умілим рукам, натхненній праці воно живе і розвивається.

Цього року ми не святкуємо День міста та 80 річницю визволення Богодухова від нацистських загарбників у роки Другої світової війни зі зрозумілих причин, в нашій країні війна розв’язана росією. Але ворогові нас не зламати! І сьогодні, коли наша країна в небезпеці, зі зброєю в руках самовіддано боронять рідну землю від лютих ворогів. Всім захисникам, кожній людині, хто віддає свої сили для збереження цілісності території України, ми дякуємо, а полеглим Героям – віддаємо пошану. І хоч війна сьогодні ще триває, але ми впевнені: Україна перемагає, і Україна переможе!

Хочу висловити слова вдячності від депутатського корпусу Богодухівської районної ради та від себе особиcто усім жителям міста Богодухів за любов і вірність своїй маленькій батьківщині, за доглянуті і чисті вулиці, а також вдячність волонтерам і всім небайдужим жителям громади, які у ці скрутні часи надають необхідну допомогу і наближають нашу перемогу.

Бажаю всім богодухівцям Перемоги і миру, щастя, добра, успіхів! Нехай на нашій рідній землі буде злагода і процвітання, а небо над Україною завжди буде блакитним і безхмарним.

Ми вистоїмо і переможемо в цій війні! Віримо в наші Збройні Сили України, у всіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю. Вірю, що попереду у нас багато свят та перемог, які ми зустрінемо під мирним небом на українській квітучій землі.

Слава Україні! Слава її Героям!

З повагою,

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.