220-та річниця від дня заснування села Зарябинка

07.05.2018

06 травня громада села Зарябинка відзначила 220-ту річницю від дня його заснування.

Біля будинку культури в центрі населеного пункту зібралися жителі, які народилися в цьому селі, приїхали сюди і залишилися в ньому назавжди. Зібралися ті, хто своєю працею пише його літопис та свято зберігає традиції.

Щоб разом з жителями відзначити свято до села Зарябинка завітали: голова районної ради Сергій Панов, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, народний депутат України Олександр Біловол, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, єпископ Харківський та Богодухівський Владика Митрофан.

Звертаючись до присутніх, керівники району привітали всіх зі святом, побажали мирного неба, міцного здоров’я, усіляких гараздів, подальшого розвитку місцевій громаді та вручили подарунок - сертифікат на суму 60 тис.грн. на придбання тренажерів для спортивного майданчика.

В ході свята відбувся футбольний матч між командами збірної «Юність» Зарябинської громади та районної збірної ветеранів футболу, за яку зіграв Сергій Панов.

Концертну програму для жителів села та його гостей підготували місцеві та районні аматорські колективи, які майстерно демонстрували свої здібності та таланти. Емоцій на святі вистачало. Кожен був задіяний у проведенні свята, адже село – це велика родина, де, як маленький, так і дорослий вносять свій  вклад у розвиток рідного краю.

Всі бажаючі пригощалися смачною кашею. Для діток - звичайно, солодощі, іграшки та розважальні ігри.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.