ЗВІТ Львової Ольги Володимирівни, депутата Харківської обласної ради VII скликання (ПП «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ») за 2017 рік

04.01.2018

Шановні земляки, минув ще один рік мого обласного депутатства.

Насамперед хочу висловити велику подяку за співпрацю і допомогу Юлії Олександрівні Світличній, Віктору Миколайовичу Коваленко, усім членами фракції «Солідарність» в обласній раді, Шарову Володимиру Анатолійовичу, Панову Сергію Федоровичу, Скорику Олександру Анатолійовичу, Жданюк Надії Миколаївні, районним та сільським депутатам, головам сільрад, директорам шкіл і дитячих садків, ветеранам, чорнобильцям та воїнам АТО. А також всім виборцям, які продовжують підтримувати мене в депутатській діяльності!

За останній рік я не пропустила жодної сесії Харківської обласної ради і жодного засідання постійної депутатської комісії з питань соціальної політики, охорони здоров'я, реабілітації учасників бойових дій і АТО, членом якої я є. Брала участь в 6 тимчасових робочих групах Харківської обласної ради. Взяла участь у всіх сесіях Богодухівського районної ради, крім однієї. Також взяла участь в 9 сесіях сільських рад.

Мною і моїми помічниками було подано 71 депутатський запит в різні інстанції. У складі постійної комісії обласної ради з питань соціальної політики, охорони здоров'я, реабілітації учасників бойових дій і АТО розроблялись й виносились на розгляд сесії Харківської обласної ради проекти рішень.

Регулярно, згідно графіка, проводяться депутатські прийоми громадян в м.Богодухів, а також, у всіх сільських радах мого округу. При цьому було прийнято 93 звернення громадян з різних питань. Разом з помічниками та однопартійцями я провела 17 робочих зустрічей з депутатами інших рад і Верховної Ради України, на яких були обговорені проблемні питання Богодухівського району та розвитку Харківської області.

Хотіла б розповісти Вам, шановні виборці, що було зроблено мною в районі, завдяки підтримці нашого губернатора Світличної Юлії Олександрівни.

- Відкрито дитячий садок «Сонечко» в с. Горького.

- Завершується робота з розробки проекту на реконструкцію свердловини і водопроводу в с. Балабанівка.

- Сприяла виділенню коштів з обласного бюджету на ремонт шкіл, покрівель, котелень району, зокрема на наступний рік виділені кошти:

- на ремонт підлоги спортивного залу Полковомикитівської школи – 590 тис.грн.;

- на капітальний ремонт м’якої покрівлі Ульянівської школи – 300 тис.грн.;

- на капітальний ремонт системи опалення Богодухівського колегіуму №2 – 2 мільйона 450 тис.грн.;

- також заплановано виділення понад двох мільйонів гривень на капітальний ремонт м’якої покрівлі Шарівськой школи.

- Спільно з керівництвом району та командою однопартійців приймала участь в підтримці та відкритті міні-проектів «Разом в майбутнє».

- Також у мене є дуже приємна новина не тільки для району, але і для всієї Харківської області - заплановано виділення коштів з обласного бюджету на проект реставрації та першочергові ремонтні роботи у Шарівському замку в 2018 році! Всього планується виділити понад три мільйони гривень – це кошти з двох обласних програм та спецзасоби Департаменту містобудування та архітектури ХОДА. У перелік першочергових робіт входять ремонт покрівлі та комунікацій.

Щодо фінансової допомоги, за рахунок мого приватного господарства:

- було оказано фінансову допомогу для проведення новорічних свят в деяких населених пунктах нашого району, також допомога бібліотекам та клубам;

- очистка доріг від снігу тракторами господарства в селах Вікторівка, Кадниця, Горького, Сазоно-Баланівка, Ріпки, Вертіївка;

- брала участь у зборі гуманітарної допомоги нашим хлопцям в зоні АТО та біля Авдіївки (закуплені макаронні вироби та вовняні ковдри);

- оказала допомогу продуктами харчування жителям будинку у с. Горького, де снігом була зруйнована криша;

- відремонтовано дах та були засклені вікна будинку сім’ї Брехових у м. Балаклія, зруйновані під час вибухів арсеналу;

- надавала фінансову допомогу на проведення свят у сілах району: днів села, на Масляну, Великдень, річницю Чорнобиля, День Перемоги.

- в с. Балабанівка здійснюється безкоштовне водопостачання населенню та школі, та фінансова допомога водопостачанню в с. Вікторівка;

- неодноразово надавалась матеріальна допомога та продуктові набори чорнобильцям, воїнам АТО та сім’ям загиблих воїнів АТО, воїнам-інтернаціоналістам, ветеранам війни та праці.

Хочу відмітити, що для мене особливо приємно було отримати почесну грамоту від Харківської обласної організації ветеранів та отримати подяку від командування та особового складу 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади. Також я щиро вдячна за подяки, які були надані в Харківську обласну раду головами сільрад та директорами шкіл нашого району!

Взагалі, на території мого округу було проведено богато різних заходів де я разом з керівництвом району та однопартійцями приймала активну участь та допомагала фінансово в їх проведенні, а саме:

- Приймала участь в днях села району.

- Участь в урочистостях присвячених державним святам в нашому районі.

- Організація та сприяння двом велопробігам «За здоровий спосіб життя» Богодухів-Павлівка-Богодухів.

- Приймала участь у толоках, організованих партійним осередком партії БПП «Солідарність» в с. Горького (дитячий садок), сел. Шарівка (підготовка до «Шарівського дивокраю»), м. Богодухів (до відкриття площадки зі штучним покриттям для гри в міні-футбол).

- Проведення свята дня міста Богодухів.

- Проведення II-го районного фестивалю майстрів народного мистецтва «Шарівський дивокрай».

- Прийняла участь у Міжнародному гендерному форумі.

- Участь у Харківському міжнародному економічному форумі.

- Прийняла участь у Великій Слобожанській Ярмарці.

- Прийняла участь у Форумі "Рада регіонального розвитку" в м. Київ.

- Участь у проведенні перших та останніх дзвоників шкіл мого округу а також у проведенні новорічних ялинок та різноманітних урочистостей в дитячих садках та школах району – особливо приємно було брати участь у відкритті комп’ютерних класів та вручати сучасні ноутбуки.

- Була запрошена на дві телепередачі «Насправді» телеканалу Simon.

На завершення хочу сказати, що я вірю в майбутнє Богодухівського району, вірю в об'єднану Богодухівську громаду, вірю в майбутнє Харківської області та в майбутнє України! Мирного неба нам та злагоди. Слава Україні!

Контактні дані депутата:

- контактний телефон: 097-531-41-22

- електронна пошта: o.lvova@ukr.net

Адреса депутатської приймальні:

Харківська обл., м. Богодухів, вул. Міліцейська , буд. 2 (щовівторка. з 12:00 до 14:00)

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.