ЗВІТ депутатів від політичної партії «Європейська солідарність» Богодухівської районної ради Харківської області VIII скликання за 2023 рік

01.02.2024

На виконання Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламенту Богодухівської районної ради звітую про проведену роботу фракції політичної партії «Європейська солідарність» за 2023 рік.

Набули повноваження депутатів Богодухівської районної ради від політичної партії «Європейська солідарність» та активно працюють у своїх профільних комісіях:

Лещенко Надія Вікторівна – заступник голови постійної комісії з питань бюджету;

Курило Тамара Миколаївна – членкиня постійної комісії з гуманітарних питань,охорони здоров’я та соціального захисту населення;

Сухина Василь Васильович –голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку,комунальної власності та розвитку підприємництва.

Усі депутати здійснюють прийом громадян відповідно до затверджених графіків прийому та у визначених місцях. Порушені на прийомах питання та звернення вирішуються оперативно.

 Депутати політичної партії  «Європейська солідарність» були присутні на усіх сесіях районної ради,відвідали 3 сесії із 3.

Під час  здійснення своїх депутатських повноважень керуємося Конституцією України,Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та Регламентом Богодухівської районної ради.

Протягом 2023 року на розгляд були подані 7 звернень до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України. Всі звернення були розглянуті на засіданнях фракцій, постійно діючих комісій та пленарних засіданнях. За результатами розгляду були прийняті відповідні рішення та направлені листи для розгляду за належністю.

Робота депутата у 2023 році,другому році в умовах повномасштабного вторгнення, була надзвичайно складною,воєнний стан вносив свої корективи у проведення прийомів громадян та виїзди у населені пункти громади.

З перших днів війни ми згуртувалися,неодноразово проводили збір коштів на підтримку ЗСУ. Депутат нашої фракції Сухина В.В. з перших днів війни став на захист нашої  держави.

Тільки згуртованість депутатського складу дозволило зробити все аби ми мали силу витримати і продовжити працювати задля Перемоги.

 Основними пріоритетами в депутатській діяльності протягом 2023 року були соціальна та матеріальна підтримка мешканців громади та внутрішньо переміщених осіб.

Основний напрямок роботи був спрямований на забезпечення як місцевого населення, так і внутрішньо переміщених осіб роботою,тимчасовою зайнятістю,консультаціями з питань трудового законодавства,залучення населення до волонтерської роботи.

Для вирішення проблем,які виникають в процесі життєдіяльності,постійно спілкуємося з виборцями та конструктивно вирішуємо проблемні питання,залучаючи до цього місцеві органи влади та організації.

Підсумовуючи звітний період, ми розуміємо,що найближчий період буде складним,але від нас залежить наближення Перемоги.

Ми і надалі працюємо єдиною командою з вірою та вдячністю нашим ЗСУ!

Разом до Перемоги ! Слава Україні!

Депутат Богодухівської районної ради   Надія Лещенко