Зустріч з населенням

28.02.2019

27 лютого голова районної ради Сергій Панов та депутат районної ради Олександр Скорик взяли участь у зустрічі з мешканцями населених пунктів Улянівської та Вінницько-Іванівської сільських рад на якій обговорювали питання виконання програми соціально-економічного розвитку населених пунктів.

Під час зустрічей Сергій Панов та голови територіальних громад Олександр Батожський та Ірина Голубнича ознайомили присутніх із обсягом робіт проведених в рамках виконання програм соціально-економічного розвитку даних територій за 2018 рік. Крім того, представниками влади разом з жителями територіальних громад було обговорено перспективні плани розвитку кожної громади зокрема та району в цілому.

Також було обговорено проблемні питання жителів громад, які потребують невідкладного вирішення, такі як: ремонти доріг, закриття поштового відділення, ремонт спортивної зали в Ульянівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, водопостачання населених пунктів. Особливу увагу було приділено питанню, яке найбільш турбувало мешканців громад - впровадженню медичної реформи на території району. Сергій Панов доповів громаді про перші кроки на шляху реформування медицини, проблеми та досягнення в цій галузі.

По завершенню голова районної ради наголосив, що він залишився задоволений конструктивними зустрічами, основною метою яких було почути думки людей та проблемні питання, які їх турбують. А також Сергій Панов закликав присутніх брати більш активну участь у розбудові нашого району.