Зустріч з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів

01.12.2017

01 грудня відбулася зустріч районної влади з представниками громадських організацій та людьми з обмеженими можливостями.

У зустрічі взяли участь: голова районної ради Панов С.Ф., депутат Харківської обласної ради Львова О.В., заступник міського голови Мальована О.А., начальник управління соціального захисту населення Жижирій Н.В., директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Богодухівської районної державної адміністрації Корзаченко Т.В., голова міської ветеранської організації Мороз Л.Л., депутат Богодухівської міської ради Рогинська Л.І.

В ході зустрічі піднімалися актуальні питання, що турбують людей з особливими потребами, зокрема: встановлення пандусів в громадських місцях та в житлових будинках, дія районної програми компенсації кредитів на впровадження енергозберігаючих заходів, встановлення звукових світлофорів з таймером на перехрестях з активним автомобільним рухом, та інші.

Панов С.Ф. підводячи підсумки спілкування відмітив, що зустріч пройшла дуже продуктивно, виявила багато важливих питань, на які владі потрібно, в першу чергу, звернути увагу. Сьогодні вдалося знайти спільну мову. Завдання, що стоять перед владою, потребують вирішення у найближчий термін.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.