Жалобне віче до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

18.02.2022

20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Минуло вісім років від подій, які назавжди змінили Україну і кожного українця. Лютий 2014 року закарбувався в історичній пам’яті нашого народу назавжди, бо саме тоді Україна і весь світ стали свідками холодної жорстокості катів і щирого відчайдушного пориву мирних громадян заради майбутніх поколінь.

Сьогодні, 18 лютого, відбулося жалобне віче з нагоди вшанування Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні. Покласти квіти і вшанувати хвилиною мовчання пам'ять про великих українців прийшли голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, голова Богодухівської міської ради Володимир БЄЛИЙ, представники Богодухівської райдержадміністрації, Богодухівської територіальної громади, трудових колективів, організацій та установ, волонтери, члени молодіжної ради.

Хай палають свічки пам’яті за загиблими героями «Небесної сотні», мужніми бійцями АТО у наших серцях… Хай пам‘ять про всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Герої, які полягли за ідею вільного та гідного життя назавжди залишаться історією зміцнення української державності та патріотизму.
Вічна пам'ять Героям!