Завершено реалізацію мініпроєкту

27.11.2020

27 листопада 2020 року відбулося відкриття мініпроєкту «У праці життя і краса людини» батьківської ради Богодухівської гімназії №1, реалізованого в рамках обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

Для відкриття мініпроєкту до гімназії прибули перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Микола Тітов та керуючий справами виконавчого апарату Харківської обласної ради Сергій Клименко. Гості привітали навчальний заклад з успішною реалізацією проекту та вручили сертифікат та логотипи конкурсу.

В рамках міні проекту виконано капітальний ремонт майстерні для проведення уроків трудового навчання, придбані сучасні меблі та нове обладнання. Сьогодні учні мають можливість навчатися у комфортних, оновлених приміщеннях, набуваючи трудові навички на новому прогресивному обладнанні.

Проект реалізовано на загальну суму 358,944 тис.грн., з них кошти обласного бюджету – 134,958 тис.грн., кошти районного бюджету – 209,372 тис.грн., кошти конкурсанта – 14,613 тис.грн.