Засяяла лісова красуня

29.12.2016

27 грудня напередодні новорічних та різдвяних свят на центральній площі міста Богодухова відбулось урочисте відкриття районної новорічної ялинки.

Із святами жителів міста та району привітали перший заступник голови районної державної адміністрації В.В.Зирянова, голова районної ради С.Ф.Панов, заступник Богодухівського міського голови О.А.Мальована, помічник депутата Харківської обласної ради М.Б.Пушкаря Н.І.Олексенко та голова районної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» О.О.Скорик. Вони побажали усім миру, злагоди та нових здобутків у Новому 2017 році.

Олександр Скорик вручив Валентині Вікторівні Зиряновій Подяку, яку привезли волонтери з фронту від командування 93-ї омбр за патріотизм та любов до рідної землі.

Цього дня мешканці району мали змогу придбати різноманітні продукти харчування від сільськогосподарських підприємств району: зерно, борошно, круп’яні вироби, м'ясо, олію, мед, цукор тощо.

Завдяки яскравій новорічній виставі, яку підготували працівники районного будинку культури, діти та їх батьки отримали достатньо гарних емоцій. З великою радістю дітвора зустрічала Діда Мороза та Снігуроньку, які принесли з собою не тільки гарний настрій, але й чудові подарунки для малят за активну участь у конкурсах, а новорічна безпрограшна лотерея порадувала дорослих.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.