Засідання конкурсної комісії

26.02.2019

26 лютого в приміщенні районної ради відбулося друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора КРИСИНСЬКОГО НВК «ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД І-ІІІ СТУПЕНІВ – ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ.

Комісія розглянула два питання порядку денного:

1. Перевірка поданих конкурсантом документів для участі у конкурсі на відповідність установленим законодавством вимогам.

2. Допущення кандидата Опришко В.Л. до участі у конкурсному відборі.

Члени комісії вивчили весь перелік поданих документів та зазначили, що вони відповідають усім вимогам установленим законодавством та вирішили допустити Опришко В.Л. до участі у конкурсі на посаду директора КРИСИНСЬКОГО НВК «ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД І-ІІІ СТУПЕНІВ – ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, який відбудеться 28 лютого 2019 року в приміщенні районної ради о 9.00 годині.

З протоколом засідання комісії та поіменним голосуванням можна ознайомитися за посиланням:

☛ Протокол №2 засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на посаду директора КРИСИНСЬКОГО НВК «ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД І-ІІІ СТУПЕНІВ – ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ