Засідання комісії з питань соціально-економічного розвитку та комунальної власності

10.02.2021

10 лютого відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності та розвитку підприємництва в якій взяли участь: голова районної ради Юрій Яцина, заступник голови районної ради Руслан Світличний, голови профільних депутатських комісій районної ради, керівництво КП «Господар» та посадовці виконавчого апарату районної ради.

Депутати комісійно опрацювали ряд важливих питань запропонованого порядку денного, що стосувались спільної власності територіальних громад району, в тому числи і питання щодо передачі із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Богодухівського району у комунальну власність Богодухівської міської ради комунального підприємства «Господар» Богодухівської районної ради.

Сергій Тризна коротко доповів щодо підсумків фінансово-господарської діяльності даного підприємства протягом 2020 року, акцентуючи увагу як на здобутках, так і на проблемних питаннях.

Більшістю депутатів підтримано підготовлені проєкти рішень і запропоновано розглянути їх предметно на пленарному засіданні V чергової сесії районної ради.

В рамках поглибленого вивчення фінансово-господарської діяльності КП «Господар» Богодухівської районної ради, Юрієм Яциною було запропоновано робочий візит на сміттєпереробний комплекс.

Під час візиту депутати оглянули комплекс обговоривши його практичну діяльність. Голова районної ради, разом із посадовцями та депутатами районної ради, зустрівся з працівниками комунального підприємства. Вислухавши всі їхні побажання Юрій Яцина закцентував увагу на тому, що саме їхня діяльність є важливою і необхідною, адже вони кожного дня стоять на сторожі чистоти, порядку забезпечуючи екологічну безпеку Богодухівської територіальної громади.

Запрошуємо депутатів районної ради взяти активну участь у роботі V чергового пленарного засідання, яке відбудеться 18 лютого 2021 року о 10.00.

Прохаємо ретельно опрацювати проєкти рішень, які знаходяться на вебсайті Богодухівської районної ради в розділі «Документи». Зауваження з конкретними пропозиціями завчасно вносити письмово на електронну адресу bog_rr@ukr.net.

Більше фото