Заходи з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування

05.12.2022

Місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади. Саме до представників місцевого самоврядування йдуть люди зі своїми проблемами, надіями та сподіваннями.

Напередодні свята в Богодухівському районі відбулись урочисті заходи до Дня місцевого самоврядування, яке припадає на 7 грудня.

Керівництво Богодухівського району - голова районної ради Юрій ЯЦИНА, заступник голови районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ, разом з першим заступником районної військової адміністрації Зоєю КИСЬ, привітали представників самоврядних органів, яким громада довірила представляти їхню волю та захищати інтереси.

Висловлюючи вдячність всім причетним, з вітальним словом звернувся Юрій ЯЦИНА, голова Богодухівської районної ради. Подякував за самовіддане служіння державі і територіальній громаді, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Побажав здоров’я, миру, злагоди, активної громадської позиції та єдності на шляху до Перемоги і процвітання нашої держави.

За багаторічну сумлінну працю, активну суспільно-політичну діяльність, особисту мужність і героїзм, виявлені під час виконання своїх обов’язків в умовах воєнного стану, сприяння захисту державного суверенітету і територіальної цінності України та з нагоди Дня місцевого самоврядування працівників, які працюють в даній сфері, відзначили спільними Почесними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.