Заходи з нагоди 77 річниці з Дня визволення м. Богодухова від фашистських загарбників та до Дня міста

07.08.2020

07 серпня біля Меморіала Слави відбулися урочистості з нагоди визначної події в історії Богодухова – 77 річниця з Дня визволення міста від фашистських загарбників та Дня міста.

В заході взяли участь: заступник голови районної ради Роман Ярошенко, голова райдержадміністрації Анатолій Рисцов та представники установ, підприємств, організацій.

Перед початком урочистостей відбулося покладання квітів до братської могили, танку та Меморіалу Слави, висловивши глибоку повагу та шану тим воїнам, які загинули визволяючи наше місто від фашистських загарбників.

Зі святковими вітаннями звернулися до присутніх та всіх мешканців міста очільники району, промовивши не лише теплі слова, а й сколихнувши історію та висловивши вдячність тим, хто своїм життям боронив нашу рідну землю. Ці подвиги у серці кожного богодухівця. Шана та вдячність всім ветеранам і загиблим воїнам.

Нажаль, в умовах карантину неможливо організувати пишне святкування з концертною програмою, та своїм талановитим і душевним співом богодухівців привітав аматорський народний хор «Українська пісня».

Також о 17.00 на площі біля фонтану розпочнеться молодіжна культурно-мистецька програми, а о 18.00 в парковій зоні – дитяча конкурсно-розважальна програма.